Dziczyzna

Ilość przepisów w dziale: 64
Opcje wyświetlania przepisów:

Comber z jelenia

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-02

Szaszłyk z dziczyzny

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-02

Płonąca polędwica z sarny faszerowana słoniną

Hubertus, tuż, tuż! A wraz z nim rozpoczyna się sezon łowiecki. Jeśli macie okazję spróbować świeżej dziczyzny przy okazji pobytu w pobliskiej leśniczówce, to zachęcamy do wypróbowania kilku przepisów.
Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-01-29

Schab według pani Cherubinowej

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-01-29

Bigos z dziczyzny

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2008-01-30

Królik śląsko - morawski

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-12-10

Królik w sosie piwno - śmietanowym

Królik w sosie piwo-śmietanowym oraz przyprawami
Autor: ppbraki
Data dodania: 2007-07-05

Kuropatwy po asturyjsku - Perdices a la moda Asturiana

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-06-03

Marynata do mięsa dzika

W kilku przepisach z dziczyzny podano jako jeden ze składników marynatę do dzika.
Oto przepis na jej sporządzenie.
Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-26

Comber z sarny szpikowany

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-21
«  1  2  3  4  5  6  7  »  
newsletter
mapa_strony
 
 
do góry
wstecz
© Copyright by Rodzina Kuroniów and EC group Sp. z o.o.

Catering Warszawa

Realizacja: ideo
Powered by: cms edito